Services

sculptra 10 ml 65 minutes

Price: 6500 kr

BOOK

About

Sculptra-behandling er en æstetisk medicinsk procedure, der bruges til at øge volumen og forbedre hudens elasticitet ved at stimulere kroppens egen produktion af kollagen. Hovedkomponenten i Sculptra er poly-L-mælkesyre, en biokompatibel og biologisk nedbrydelig substans.

Her er en kort beskrivelse af Sculptra-behandlingen:

  1. Konsultation: Under konsultationen diskuteres patientens mål og forventninger, og behandleren vurderer, om Sculptra er egnet til patientens behov.

  2. Behandlingsområde: Sculptra bruges primært til at behandle tab af ansigtsvolumen og aldring i områder som kinder, kæbelinje og tindinger.

  3. Bedøvelse: Inden behandlingen kan der anvendes bedøvelse med creme

  4. Injektion: Sculptra administreres gennem injektioner under huden. der anvendes blunt cannula.

  5. Massage: Efter injektionen masseres behandlingsområdet. Dette hjælper med at fordele Sculptra jævnt og fremmer produktionen af kollagen.

  6. Gentagne sessioner: En serie af Sculptra-behandlinger kan være nødvendig for at opnå det ønskede resultat. Det er almindeligt, at patienterne gennemgår flere sessioner med 2-3 måneders mellemrum

  7. Recovery: Normalt kræver Sculptra minimal restitution. Patienterne kan næsten øjeblikkeligt vende tilbage til deres daglige aktiviteter, men der kan forekomme hævelse og rødme de første dage.

  8. Resultater: Sculptra giver ikke øjeblikkelige resultater, da det tager tid for kroppen at producere nyt kollagen. Gradvise forbedringer bliver synlige over flere måneder efter behandling.