Services

PLASMA BIOFILLER 75 minutes

Price: 2900 kr

BOOK

About

Plasma gel fillers, fremstillet af PRP (Platelet-Rich Plasma), er en banebrydende metode inden for æstetisk medicin, der bruger patientens eget blod til at forynge og forbedre huden. Denne procedure begynder med at tage en lille mængde blod fra patienten og centrifugere det for at isolere PRP, som indeholder en høj koncentration af blodplader og vækstfaktorer.

Dette PRP-materiale varmebehandles derefter for at skabe en plasma gel filler. Denne filler bruges til at udfylde rynker, fine linjer og tilføre ansigtet mere volumen. Plasma gel fillers er kendt for deres evne til at fremme kollagenproduktionen og forbedre hudens fasthed og elasticitet.

En af fordelene ved plasma gel fillers er, at de er biokompatible, da de er baseret på patientens eget biologiske materiale. Dette reducerer risikoen for allergiske reaktioner eller afstødning. Resultaterne er super naturlige og kan vare i op til 1 års tid. Proceduren udføres af kvalificerede æstetiske specialister og kan være en effektiv måde at opnå en mere ungdommelig og opfrisket udstråling.