Services

PRF full face 60 minutes

Price: 2100 kr

BOOK

About

Behandling med PRF (Platelet-Rich Fibrin) i hele ansigtet er en avanceret kosmetisk procedure, der sigter mod at forbedre hudens kvalitet og give en mere ungdommelig og frisk fremtoning. Denne innovative metode indebærer brugen af patientens eget blod for at udnytte dets koncentrerede vækstfaktorer og kollagenstimulerende egenskaber.

Under behandlingen tages en lille mængde blod fra patienten, hvorefter det centrifugeres for at isolere PRF-materiale, der indeholder en høj koncentration af blodplader og fibrin. Dette PRF-materiale injiceres omhyggeligt i hele ansigtet, hvilket fremmer kollagenproduktionen, forbedrer hudens fasthed, og reducerer fine linjer og rynker. Derudover kan det også forbedre hudens tekstur og tone.

Behandlingen med PRF i hele ansigtet er kendt for sine naturlige resultater og minimale risici for allergiske reaktioner, da den bruger patientens eget biologiske materiale. Det er en skånsom procedure, der normalt kræver minimal nedetid, hvilket gør det til en populær mulighed for dem, der ønsker at forynge deres udseende uden behov for kirurgi. Det er vigtigt at konsultere med en erfaren æstetisk professionel for at afgøre, om denne behandling er egnet til ens individuelle behov og mål.

Downtime: 1 dag (man er lidt rod og hævet på behandlingsdagen)

Der anbefales at tage en serie af 3-5 behandlinger med ca 4 ugers mellemrum

Holdbarhed: 6-12 måneder inden en oenkelt pfriskende behandling (skal vedligeholdes)