Services

PRF tear through 45 minutes

Price: 1500 kr

BOOK

About

Tear Trough-behandling med PRF (Platelet-Rich Fibrin) er en avanceret kosmetisk procedure, der sigter mod at forbedre udseendet af de mørke rande eller hulrum under øjnene, kendt som “tåretrug.” I modsætning til traditionel PRP (Platelet-Rich Plasma) bruger denne metode PRF, som er endnu mere koncentreret i vækstfaktorer og har en tykkere konsistens.

Under behandlingen tages en lille mængde blod fra patienten, ligesom ved PRP, men blodet centrifugeres på en måde, der bevarer fibrinnetværket og øger koncentrationen af vækstfaktorer. Dette PRF-materiale injiceres forsigtigt i Tear Trough-området for at udfylde eventuelle depressioner eller hulrum og stimulere kollagenproduktionen.

Fordelene ved Tear Trough-behandling med PRF inkluderer en forbedret udstråling, reduktion af skygger og en mere ungdommelig fremtoning af øjenområdet. Da PRF er baseret på patientens eget biologiske materiale, er risikoen for allergiske reaktioner minimal. Resultaterne er ofte naturlige og langvarige.

Det er afgørende at søge en erfaren og velkvalificeret æstetisk professionel for at udføre denne behandling og opnå de mest tilfredsstillende resultater.