Services

PRP 45 minutes

Price: 1200 kr

BOOK

About

PRP-behandling, eller Platelet-Rich Plasma-behandling, er blevet en populær metode inden for kosmetisk medicin for at forbedre hudens udseende og bekæmpe aldringstegn. Denne innovative procedure udnytter patientens eget blod, som centrifugeres for at isolere det plasma, der er rigt på blodplader og vækstfaktorer. Dette koncentrerede PRP-indhold injiceres derefter i ansigtet eller andre ønskede områder.

I kosmetisk behandling anvendes PRP primært til at stimulere kollagenproduktionen, hvilket fører til en forbedring af hudens fasthed og elasticitet. Dette kan reducere rynker, fine linjer og give en mere ungdommelig glød. Derudover hjælper PRP med at minimere mørke rande under øjnene og forbedre hudens tekstur og tone. Behandlingen er relativt skånsom, da den er baseret på patientens eget biologiske materiale, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner eller bivirkninger.

Mange kosmetiske klinikker tilbyder PRP-behandling som en ikke-kirurgisk alternativ til mere omfattende procedurer, og det er blevet populært blandt dem, der ønsker at opnå naturlige og langvarige forbedringer i deres udseende uden behov for kirurgi.